BestPrice.gr
Καλως ήρθατε

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


1. Παράδοση από τo κατάστημα της εταιρείας μας Νερατζιωτίσσης 100, 15122, Μαρούσι.
Το SuperTech εξυπηρετεί μόνο πελάτες λιανικής, για παραλαβή πώληση προϊόντων και για παραλαβές/αποστολές συσκευών - service και τεχνική υποστήριξη (υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, tablets, κ.α.) προς τεχνική υποστήριξη, επισκευή, κοστολόγηση, έλεγχο, συντήρηση, ανταλλαγή.

Προτείνουμε σαν τον καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet - διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας τηλεφωνικά στο ☏ 218 218 1837 ή στο info@supertech.gr.

Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα.

Ωράριο Λειτουργίας Τηλεφωνικού Κέντρου: (Εργάσιμες ημέρες και ώρες):  Δευτ - Παρα 10:00 - 19:00.

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος (Εργάσιμες ημέρες και ώρες):  Δευτέρα - Παρασκευή 16:00 - 18:00 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.


2. Παράδοση με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

· Για παραγγελίες που το βάρος τους είναι έως 5kg, τα έξοδα αποστολής είναι 6,00 €.

· Για παραγγελίες που το βάρος τους είναι άνω των 5kg το ποσό των μεταφορικών αυξάνεται 0,75 € ανά κιλό.

· Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (ΔΩΡΕΑΝ) (πληρωμή με την παράδοση) δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας.

· Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.


3. Παράδοση Στο Χώρο Σας ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ( ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ) με χρήση των υπηρεσιών εταιρείας ταχυμεταφορών αυθημερον παράδοσης. τα έξοδα αποστολής για αυθημερόν παράδοση είναι 6,00€.


Χρόνος παράδοσης

· Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - τριών εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.


· Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του SuperTech για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.


· Το SuperTech μεταπωλεί απο τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες, κάθε εβδομάδα, χιλιάδες προιόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές για οτιδήποτε έχει σχέση με προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα περιποίησης, gadgets, προϊόντα τεχνολογίας, καθώς και αξεσουάρ - περιφερειακά με μόνο σκοπό να προσφέρεο σε όλους τους πελάτες μας αξιόλογα προϊόντα σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα προιόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προιόν από αυτά το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε (εφόσον είναι εφικτό) να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.


Παραγγελία
To SuperTech είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργημένο απο ανθρώπους με αγάπη για τα gadgets και την τεχνολογία με χρόνια παρουσίας και επιτυχούς δραστηριότητας στο χώρο. Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα απο την ιστοσελίδα μας ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.